top of page

Netthandel er fremtiden

Netthandel i et nøtteskall

I forhold til tradisjonell handel, er netthandel en rask og enkel måte å kjøpe og selge produkter og tjenester på. De siste årene har populariteten til netthandel skutt i været, og har blitt en nøkkelfaktor i forretningsstrategiene til mange globale selskaper.

Vår posisjon i netthandels industrien

I tillegg til å tilby reklame- og markedsføringstjenester, er Cerco AS også en B2C-selger av varer på nett med outsourcing til Amazon.com, Inc gjennom Amazon FBA. Dette inkluderer salg, produksjon og markedsføring av våre egne merkevareprodukter som annonseres på Amazon.com, gjennomføring av produktundersøkelser, innkjøp fra utenlandske leverandører og produktutvikling.

Cerco AS ønsker å utnytte den eksplosive veksten i netthandel som forventes å vokse ytterligere de kommende årene. Det anslås at over 90% av alle kjøp vil gjøres gjennom e-handel innen 2045. Vårt mål er å bli Norges ledende aktør innen e-handel i årene som kommer.

Relevans

Cerco sørger for å være relevant i et stadig endrende marked. Vi implementerer tiltak som gjør at vi alltid holder oss oppdatert gjennom grundig analyse av trendkanaler, salgs- og kjøpsvaner.

Kundefokus

Cerco setter alltid kundene sine først. Vi fokuserer på en moderne og dynamisk brukeropplevelse. I et oversaturert marked fullt av alternativer, er det vanskelig å finne et produkt som tilfredsstiller alle behov. Vi sørger for å gi kundene våre en unik opplevelse med hvert produkt, gjennom etablerte design og gjennomtenkt produktutvikling.

 

Produktutvikling

Vi streber hele tiden etter å gi kundene våre innovative og brukervennlige produkter gjennom etablering av ulike merkevarer. Å utvikle vellykkede merkevarer krever mye innsats og oppmerksomhet på detaljer. Vårt team hos Cerco jobber ivrig for å skape merkevarer som er bygget for å vare, med fokus på kvalitet, funksjoner og funksjonalitet som gir verdi for kundene våre.

Noen av våre varemerker

sun (1).png
bottom of page