top of page

Om Cerco

Cerco AS er et digitalt markedsføringsbyrå med todelt fokus på betalt reklamekonsultasjon og netthandel. Vårt team av eksperter har god erfaring med å hjelpe bedrifter i alle størrelser med å lykkes i den digitale markedsplassen. Vi er dedikerte til å levere resultater som møter eller overgår forventningene til våre klienter.

På konsulent siden av virksomheten tilbyr vi en rekke betalte reklametjenester som er designet for å hjelpe bedrifter å bygge sin merkevare, drive trafikk og salg til sin nettside og øke sin online synlighet. Vårt team har en dyp forståelse av de nyeste og mest effektive reklame teknikkene og teknologiene, og vi lærer stadig og tilpasser oss for å ligge i forkant. 

I tillegg til våre konsulenttjenester, har vi også vår egen linje av netthandelsprodukter som er tilgjengelige for kjøp på Amazon. Våre produkter er designet for å tilfredstille de ulike behov og interessene til våre Amazon-kunder og støttes av vårt løfte om å levere eksepsjonell kvalitet og kundeservice.

person-shopping-online.png

Vår Strategi

Vår virksomhetsstrategi er utviklet med et fokus på å være fremtidsrettet og motstandsdyktig. Dette gjør oss i stand til å kontinuerlig håndtere skiftende forhold og behov, samtidig som vi skaper mest mulig verdi for vårt firma og våre kunder på både kort og lang sikt.

Bygge kundeforhold

Vi mener det er viktig å bygge en tilstedeværelse på sosiale medier for å skape en relasjon til mulige og eksisterende kunder, samt gi nyttig informasjon om våre produkter og merkevarer. Dette bidrar til å øke engasjementet, bevisstheten og oppfatningen til Cerco AS sine produkter og merkevarer.

Verdiskaping

Vi ønsker å skape verdi for våre kunder ved å tilby nyttige produkter som våre kunder anser som verdt sin tid, energi og penger. Dette innebærer at de oppfattede fordelene til produktet overveier dens kostnad. Ved å levere verdi til kundene sørger vi for kontinuerlig vekst for Cerco AS, samt en fornøyd og voksende kundebase.

browser-window-displaying-workspace-.png

Bærekraftig forretningsdrift

Vi baserer oss på en bærekraftig forretningsmodell som innebærer å utvikle relevante og sterke merkevarer med gode og nyttige produkter, som sikrer stabilitet og videre vekst for Cerco AS. Våre merkevarer er underbygget av produkter med kvalitet i fokus som er lagd for å gi mest mulig verdi for våre kunder.

Våre Verdier

01

Innovasjon

Vi ønsker å være innovative innenfor e-handel ved å tilby unike produkter til våre kunder, samt en særegen markedsføring av våre produkter og merkevarer.

02

Kvalitet

Vi mener at kvalitet og detaljer er meget viktig. Vi streber etter å optimalisere brukeropplevelsen for våre kunder.

03

Kundefokus

Våre produkter fokuserer på å tilfredsstille kundenes interesser, og vi ønsker å tilrettelegge for at hver eneste kunde skal være fornøyd med varen de har kjøpt av oss.

bottom of page